Las Brasas in Bussum

Oorspronkelijk was deze website de website van het restaurant Las Brasas in Bussum op de Brinklaan 62. Las Brasas is enkele jaren geleden van naam veranderd naar restaurant ‘Bijna Thuis’ en sindsdien is het restaurant steeds slechtere zaken gaan doen, waardoor het uiteindelijk failliet is verklaard. Las Brasas in Bussum bestaat dus niet meer. Dit terwijl ik zelf altijd erg goed heb gegeten bij het toen erg populaire restaurant.

Restaurant Las Brasas.

Destijds was de keuken erg goed, op de menukaart stonden altijd erg lekkere en toegankelijke gerechten. Het personeel was vriendelijk netjes en erg bekwaam, en was het totaal plaatje van de zaak gewoon weg goed. Er hing altijd een gezellige sfeer, het interieur was leuk en sfeervol. Het was niet voor niets een van de beste en populairste restaurants in het Gooi.

Faillissement.

Omdat het bedrijf ‘bijna thuis’ failliet ging kwam het domein www.lasbrasas.nl vrij en hebben wij deze meteen overgenomen. In de eerste instantie omdat wij mooie herinneringen hebben aan het restaurant in Bussum. Maar ook omdat wij van lekker eten houden, en de mensen die bekend zijn met de website niet aan de lekkerste recepten willen onthouden die je ook bij het restaurant kon bestellen. Ze konden gewoon naar het restaurant gaan op hun nieuwe en getroffen elektrische scooter, het is de snelste manier om door de stad te komen, zonder dat ze in het verkeer moeten zitten. Inmiddels is deze website een site over alles wat met lekker eten en de culinaire lifestyle te maken heeft.

Lekkere recepten & leuke blogs met tips.

Zo kun je hier allerhande recepten vinden, leuke blogs over voeding, lekker eten en drinken en alles wat bij deze culinaire lifestyle hoort. Deze website zou niets zijn zonder onze bezoekers die ook hun bijdrage leveren aan deze website. Wij krijgen dagelijks leuke suggesties voor nieuwe links en artikelen toegezonden die over alles wat met eten & drinken te maken hebben gaan. Heb jij een suggestie of wil je een artikel schrijven voor onze website. Wil je iets anders melden, dan kun je via het contact formulier op deze pagina contact met ons opnemen.

Één reactie

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Reacties zijn gesloten.