Een private chef aan huis.

on

De geruchten gaan dat er in het zuiden van ons land 100 jaar geleden al diensten werden aangeboden om bij mensen thuis diners te koken. Dit was toen alleen voor de welgestelden weggelegd. Mensen van adel en uit rijke families maakten hier tijdens speciale events veelvuldig gebruik van. Zelf nu 100 jaar later is bij velen het concept thuis uit eten nog niet bekend. Vooral in het noorden van het land heeft het fenomeen van een kok aan huis het grote publiek nog niet bereikt. En dat is best jammer.

Wat is Private dining?

Private dining betekent niets anders dan in plaats van uit eten gaan naar een goed restaurant, het restaurant bij je thuis laten komen. Vooraf spreek je al je wensen door, het menu, de te serveren wijnen, hoe laat starten wel of geen bediening. En uiteraard wordt de tafel net zo feestelijk gedekt als u wilt. Naast alle ingrediënten regelt de chef bij private dining ook al het servies, bestek en glaswerk. Want naast dat u eten van hoog niveau kunt verwachten, mag u ook rekenen op gerechten die op een delicate manier worden gepresenteerd. 

Kwaliteit voor een goede prijs.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Tarieven voor een kok thuis wijken niet veel af van prijzen die u in een goed restaurant betaald voor een diner. Maar zoveel aandacht krijgt u in restaurant maar zelden. Bij private dining wordt niet gewerkt met standaard menu’s, alles is uniek, en daarmee ook maatwerk. Benieuwd of thuis dineren iets voor u is?