Catering met een Indische tintje

Ben je binnenkort jarig of heb je een jubileum te vieren? Welke reden je ook hebt voor een feestje, met catering heb je geen zorgen. Je wilt niet urenlang in de keuken staan of je zorgen maken of jouw gasten wel genoeg hebben. De keuze voor catering is dan ook vaak makkelijk. Maar je wilt ook graag iets bijzonders. Kies daarom eens voor De Indische Catering uit Groningen. Catering met een Indisch tintje, maar met de luxe en het gevoel van een restaurant.

De Indische Catering uit Groningen

De Indische Catering vindt zijn oorsprong in het Javaans Eetcafé uit Groningen. Al jarenlang worden hier gasten verwend met de lekkerste Indische gerechten. Na een aantal jaar hebben zij besloten dat ze heel Nederland willen verwennen en zijn met catering gestart. Vanuit Groningen trekken zij het hele land door met de lekkerste Indische gerechten.

indische catering

Catering met een restaurant tintje

Niemand wil urenlang in de keuken staan voor een verjaardag. Waarom dan niet catering met een restaurant tintje? De Indische Catering geeft met zijn ervaring en kennis het gevoel dat je lekker aan het genieten bent in een restaurant op locatie. Met hoogstaande Indische gerechten en personeel wordt elke gast compleet verwend. Alles wordt geregeld. Denk aan de op- en afbouw van de catering, maar er is ook altijd een kok aanwezig. Tot in de puntjes verzorgd dus.

Van hapjes tot aan buffetten

Uiteraard pas jij alles aan op jouw feest. Wil je liever alleen hapjes of wil je een compleet buffet? De keuze is geheel aan jou. Afhankelijk van het feest maak je een keuze. Bij een buffet verwen je jouw gasten natuurlijk helemaal. Daarnaast is een buffet altijd luchtig. Gasten kunnen lekker wandelen langs het buffet en kletsen ondertussen heerlijk met elkaar. Zo blijft het feest zeker luchtig.

Catering met net dat even extra uit Groningen

Elke reden om te feesten, mag ook uitbundig worden gevierd. Zelfs dat is mogelijk bij catering van De Indische Catering. Wil je een foodtruck? Ze komen gerust op locatie met hun foodtruck ‘Big Red’. Hiermee steel je zeker de show. Daarnaast is ook aan alles gedacht. Maak je je zorgen over regen of dat er niet genoeg bestek is? Dankzij hun ervaring vanuit het restaurant is aan alles gedacht. Een complete catering, waarbij ook wordt gedacht aan onvoorziene problemen zoals regen. Je kunt namelijk ook tenten erbij huren.

indische catering

Vanuit Groningen door het hele land

Wil jij catering op locatie met een Indisch tintje? Dan is de Indische Catering een goede keuze voor jou. Genieten van de lekkerste Indische hapjes of complete buffetten. Vanuit Groningen komen ze jou op locatie verwennen!